Skip to content

Sănătate, Tinerețe, Identitate, Implicare-STII_APDP

apdp

Când: Vineri, 11 septembrie, 15:30-17:30

Organizator: Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale

Trainer: Carla Popa, psiholog specialist psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala

Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale – APDP desfăşoară în această perioada proiectul STII ce urmareste promovarea principiilor unei vieți sănătoase în rândul tinerilor, informarea privind importanţa adoptării unui stil de viață sănătos și conștientizarea factorilor de risc care pot afecta pe termen lung sănătatea. Pentru a afla mai multe informatii va asteptam, vineri, 11 septembrie, de la ora 15:30 in parcul Gheraiesti!

Aşteptăm adolescenţii cu vârsta între 13 – 19 ani să se înscrie la acest atelier (locurile sunt gratuite, dar limitate, astfel că vom opera cu principiul “primul venit, primul servit”).

Adolescenţii vor avea posibilitatea să înţeleagă principiul de funcţionare holistic al organismului uman, faptul că digestia este un fenomen complex care presupune atât metabolismul alimentelor cât şi al emoţiilor, vor învăţa principiile alimentare de bază pentru o alimentaţie sănătoasă, modul corect de combinare al alimentelor, tehnici pentru reducerea apetitului exagerat şi pentru gestionarea emoţională, legată de comportamentul alimentar. Medicina chineză spune că dacă avem o digestie bună şi un PH corect, atunci omul e fericit.

Asociaţia pentru Promovarea Dezvoltării Personale – APDP desfăşoară în această perioada proiectul STII ce urmareste promovarea principiilor unei vieți sănătoase în rândul tinerilor, informarea privind importanţa adoptării unui stil de viață sănătos și conștientizarea factorilor de risc care pot afecta pe termen lung sănătatea.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne trimiteți un mail la dezvoltare.activa@gmail.com cu următoarele date: nume, prenume, telefon, adresă de mail, anul nașterii și numele activității sau activităților la care doriți să vă înscrieți.

Vă așteptăm!

Primary Sidebar