Skip to content

Relația cu părinții. Relația cu ceilalți_APDP

apdp

Când: Sâmbătă, 12 septembrie, 10:30 – 12:30 

Organizator: Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale

Trainer: Daniela Tanase, psiholog clinician principal nutritionist

Relația dintre copil și părinți este de departe cea mai importantă relație a fiecărui om, influențând atât dezvoltarea copilului, cât și relațiile lui cu ceilalți. O relație sanatoasă părinte-copil este aceea care raspunde nevoilor relaționale ale copilului. Dintre aceste nevoi punctăm: nevoia de a vorbi despre sine, de a fi ascultat și înțeles, de a fi recunoscut și valorizat, nevoia de intimitate, de a exercita o influență asupra anturajului, de a visa și de a crea.

Petru a construi o relație sanatoasă, este nevoie ca atât părinții, cât și copii să învețe să comunice unii ci alții, să invețe să își asculte toate formele de limbaj, să învețe să se poziționeze clar în fața lor.

Despre toate acestea vrem să discutăm în atelierul nostru de dezvoltare personală, care vrem să fie deopotrivă educativ și vesel. Așa că pe lângă discuțiile despre dragoste, disciplină pozitivă, acceptare și răbdare, vom face jocuri de dezvoltare emoțională, cooperare și competiție, jocuri de rol pentru a întelege și din exemple ce putem face ca să avem o relație cât mai frumoasa atât cu părinții cât și cu ceilalți.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne trimiteți un mail la dezvoltare.activa@gmail.com cu următoarele date: nume, prenume, telefon, adresă de mail, anul nașterii și numele activității sau activităților la care doriți să vă înscrieți.

Vă așteptăm!

Primary Sidebar