Skip to content

Democrație aplicată_RYMD

Logo-RYMD-6

Când: Duminică, 13 septembrie, 10:30-12:30

Organizator: Romanian Youth Movement for Democracy

Preocupaţi de viaţa de zi cu zi, deseori nu conştientizăm că lucrurile minore şi pe care le considerăm de la sine înţelese pot face o reală diferenţă, dacă ştim cum să le aplicăm în modul în care decidem abordarea problemelor cotidiene.

În data de 13 septembrie, începând cu ora 15.30, Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) vă invită la workshop-ul „Democraţie aplicată”, eveniment organizat în cadrul Festivalului Parcului Gherăieşti.

Vom afla împreună care sunt drepturile pe care fiecare dintre noi le ale în calitate de cetăţean al Uniunii Europene şi cum pot fi acestea aplicate pentru a ne ajuta în viaţa de zi cu zi. Nu vom neglija un aspect important pentru viitorul oricărui tânăr: ce oportunităţi „ascunde” UE şi cum pot fi ele accesate.  Vom aduce în dezbatere conceptul democraţiei europene şi drepturile omului.

Evenimentul este desfășurat în cadrul proiectului „Promotori pentru democraţie europeană”, cu sprijinul Biroului de Informare al Parlamentului European în România. Se adresează, cu precădere, tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani.

Persoană de contact: Maria Curecheru 0732 742 601

  Vă așteptăm!

Primary Sidebar