Skip to content

Arena Mall

arena mall

Arena Mall este unul dintre cele mai ambitioase proiecte din Bacau. A fost inaugurat pe 12 decembrie 2007, avand peste 100 magazine, 900 locuri de parcare si o arhitectura unica menita a incadra cele mai renumite branduri de moda. Centrul comercial reprezinta perfecta combinatie dintre moda, servicii, articole de frumusete, tehnologie, articole pentru casa si gradina, restaurante si cafenele avand un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori pe an veniti din Iasi, Bucuresti, Focsani, Vaslui, Suceava, Botosani si alte judete invecinate.

Clientii isi descopera stilul care li se potriveste printre brandurile nationale si internationale de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii precum: ZARA, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Intersport, VB Store, Orsay, New Yorker, Reserved, BSB, BIGOTTI, Benvenuti, Otter, Steilmann, H&M, Bon Ton, Deichmann,  Splend’or, Sabrini, Swarovski, Be in Time, Glamour, Only for You, Takko Fashion, Coly, Mondex, Karma, U.S. Polo Assn., Mexton, Minelli Boutique, Neo Fashion, Lashez, Eponge, Adidas, Teamsport, Micati, Dovani, Samsonite, Yokko Fashion Store, Meli Melo, Opticris etc.

De asemenea, in magazinele Beauty Mania, Sephora, Moss Perfumes, Kallos Cosmetics, dm-drogerie markt si Yves Rocher se regasesc produse de infrumusetare, ingrijire, parfumuri si cosmetice.

Ca pachetul sa fie complet, clientii se distreaza impreuna cu prietenii la film la Cinema City, jucand bowling, tenis de masa sau billiard la Club Arena, jucand jocuri electronice la Video Games si Max Bet si traiesc experiente noi la 7D Cinema. De asemenea, clientii incearca combinatiile culinare ale celor mai bune restaurante si fast food-uri din oras (KFC, Sphinx Restaurants, Quasi Pronti, Mesopotamia, Pizza al Metro, BONITO, Go Fresh Green) si diferite sortimente de cafea si prajituri la Moo Cafe, Queen Cafe, CTS Corner, Floor Cafe, La Caffia, Pub & more, IGUAZU.

De asemenea, magazinele cu electronice, electrocasnice si produse si servicii de IT sunt conectate permanent la tot ce e nou avand varietate și diversitate la device-urile preferate (Altex, Flanco, Vodafone, Say Stores, Robestshop, Fan GSM).

In plus, clientii ce vin in Arena Mall se bucura de servicii de calitate precum: loc de joaca pentru copii, curatatorie si croitorie, casa de schimb valutar (Rocri Trade), servicii bancare (Banca Transilvania), servicii turistice (Tui Travel Center), transfer de bani (Smith&Smith, Money Gram), accesorii si tigari electronice, asigurari (Destine Broker), casino (Max Bet) s.a.

Mai multe detalii despre evenimente, noi magazine si ultimele tendinte in moda, tehnologie, stil de viata si frumusete, accesati http://www.arenamall.ro si http://www.arenamall.ro/blog/

PAGINA OFICIALA DE FACEBOOK: https://www.facebook.com/arenamall.ro

PAGINA OFICIALA DE TWITTER: https://twitter.com/ArenaMallBacau

Primary Sidebar